8. huhtikuuta 2015

Turvallinen Suomi Sofian matkassa

Sofian matkassa vietettiin 18.3. Isänmaallista iltapäivää Tampereen Suomalaisella Klubilla. Tilaisuuden aikana meitä johdatteli Mannerheimin matkassa kenraalimajuri evp. Kalervo Sipi, joka kertoi muun muassa Suurimmaksi Suomalaiseksi valitun Mannerheimin tiedustelumatkasta Aasiaan. Sipi kertoi luottavansa Sofian ammattitaitoon kansanedustajana ja kannusti Sofian matkaa eduskuntaan jatkamaan ammattitaitoista työtä suomalaisten ja Suomen turvallisuuden hyväksi.

Kuvassa kenraalimajuri evp. Kalervo Sipi, kansanedustaja Sofia Vikman, 
lotta Eira Laalahti ja toimitusjohtaja Pekka Visuri. 

Kenraalimajuri evp. Kalervo Sipi luottaa 
Sofian ammattityöhön eduskunnassa ja puolustusvaliokunnassa

Lotta Eira Laalahti kertoi tilaisuudessa sota-ajan muistoja vuosikymmenten takaa.  Laalahti kertoi arvostavansa Sofiassa kansanedustajana erityisesti ahkeruutta ja ammattitaitoa yhteisten asioiden hoitamisessa. Talvisodan hengestä kumpusivat myös Laalahden terveiset Suomen nykyisten taloushaasteiden ratkaisemiseen ja päätösten tekemiseen. Isänmaan asioiden hoitamisessa yhä tänäänkin tärkeää on ”Yksimielisyys ja halu puolustaa Suomea. Nyt on haettava Talvisodan henki.”

Lotta Eira Laalahti toivoi suomalaiseen politiikkaan 
yhteishenkeä, jolla itsenäisyys on Suomelle sotavuosina ansaittu.

Lisäksi kuulimme Sofian asiantuntevasti pitämän turvallisuuspoliittisen katsauksen Suomen turvallisuudesta, puolustusvaliokunnan työstä sekä linjaukset, joiden avulla arjen turvallisuudestamme huolehditaan myös tulevaisuudessa. Sofian ajatuksia turvallisuudesta voi lukea lisää hänen blogistaan.

Osallistujia oli paikalla paljon ja keskustelu vilkasta
Tilaisuus oli hengeltään arvokas, mutta samalla mukavan keskusteleva ja rento ilmapiiriltään. Isänmaallinen iltapäivä oli erinomainen osoitus Sofian kyvystä yhdistää eri sukupolvien ihmisiä yhteisten asioiden äärelle. Kokemuksen syvät rintaäänet antoivat vahvan tukensa Sofian ammattitaidolle, asiantuntemukselle ja ahkeruudelle eduskunnassa. Isänmaan asioiden hoitaminen on Sofian matkassa erinomaisissa käsissä!

- Kunnallisneuvos, tilaisuuden juontaja Irja Tulonen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti