9. huhtikuuta 2015

Pääsiäiskierros

Sofian matkassa -tukitiimi ja kansanedustaja Sofia Vikman kampanjoivat pääsiäisviikonloppuna isosti ja näkyvästi Pirkanmaalla. Torstaina Sofia tarjosi pääsiäiskahvit kahvila Korjaamossa, joka täyttyi nopeasti Sofiaa jututtamaan tulleista kaupunkilaisista. Kuuntelukiertue torstaina ja lauantaina sisälsi toistakymmentä pysäkkiä mm. Tampereella, Pirkkalassa, Ylöjärvellä, Häijäässä ja Kangasalla.

Kampanjatiimi törmäsi pääsiäiskierroksen tiimellyksessä Kauppahallissa Hannu Kilpeläiseen, joka entisen kaupunginjohtajan kokemuksella lausui muutamia sanoja Sofiasta:


"Tutustuin Sofiaan EU-vaalien tiimellyksissä. Aistin Sofian aidon halun auttaa oman ehdokkaansa läpimenoa. Itsekkyys ja oman edun tavoittelu oli kaukana siinä työssä. Sofia kertoo haluavansa oppia uusia asioita. Siinä häntä auttaa lahjaksi saatu kuuntelemisen taito. Sofia on oppinut, osaava ja oikeanikäinen. Tässä muutamia ominaisuuksia, jotka toivottavasti vievät Sofian uudelle eduskuntakaudelle ja entistä vaativimpiin tehtäviin.”

- Hannu Kilpeläinen, ex-kaupunginjohtaja, senior advisor

Katso Sofian nettisivuilta myös, mitä Paula Risikko, Alex Stubb, Taru Tujunen ja monet muut ovat Sofiasta kertoneet: http://www.sofiavikman.fi/sanottua

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti