20. helmikuuta 2015

Sofian Matkassa: Uppa

Terve kaikki!

Minä olen Uppa, alun perin Joensuusta Tampereelle muuttanut, 21-vuotias elokuvan ja television koulutuksen opiskelija.

Olen aina ollut innokas vaikuttamaan ja erityisesti vapaaehtoishommat ovat olleet lähellä sydäntäni. Kun pari viikkoa sitten kaverini Ilona ehdotti minulle Sofian vaalikampanjaan mukaan lähtemistä, en miettinyt hetkeäkään! Kampanjointi on hauskimpia ja parhaimpia tapoja auttaa ja tutustua uusiin tyyppeihin!

Viime lauantaina meillä oli kampanjastartti. Osa porukasta lähti ennen sitä jakamaan tulppaaneja Hämeenkadulle ystävänpäivän kunniaksi, innokkaana hyppäsin tietysti mukaan. En ollut vielä tutustunut muuhun kampanjaryhmään kauhean paljon ja täytyy myöntää, hieman jännitti. Kuitenkin välittömästi koko porukka otti minut ilolla mukaan, ojensi tulppaaneja kouraan ja lähdimme yllättämään ohikulkijoita.

Se oli mieletöntä! Vaikka päätarkoituksena oli antaa kukka ja Sofian mainos, sekä toivottaa hyvää ystävänpäivää, se oli paljon enemmän. Monien huulille syntyi hymy, useat kiittelivät kovasti ja muutaman vanhemman ihmisen kanssa jäimme jutustelemaan pidemmäksikin aikaa. Eräs vanhempi herra tuli niin iloiseksi, että otti minut isoon ystävänpäivänhalaukseen! Tuli niin mahtava olo piristää ihmisten päivää ja itsekin hymyilyn koko loppupäivän. Tulppaaneista osa kantautui jopa ympäryskuntiin ja niiden jakaminen oli huikea aloitus kampanjoinnilleni!

Torilta kävelimme läheiseen kahvilaan kampanjastartille. Teimme laskiaispullia, keskustelimme tulevasta keväästä ja kävimme läpi Sofian tietä tähän hetkeen ja eteenpäin. Sofia vastasi mielellään kysymyksiin ja fiilis oli mukavan yhteisöllinen. Kampanjastartti oli oikein mainio huipennus päivälle!

Itse pidän Sofian tyylistä olla raikas mutta todella ammattimainen. Hän keskustelee ihmisten kanssa ja tekee vaikutustyötä, koska tahtoo ja on todella osaava. Hän selvittää asioita ja jatkuvasti kehittää itseään. Näiden ja monien muiden mahtavien juttujen takia minä olen Sofian Matkassa.

-Uppa Hynynen


Jakamassa tulppaaneja Tampereen keskustassa

Sofian Matkassa -tiimiläisiä Keskustorilla 14.2.2015


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti